8-14 MART BİLİM VE TEKNOLOJİ HAFTASI

İSTİKLAL ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ BİLİM VE TEKNOLOJİ HAFTASINI COŞKUYLA KUTALDI.

25.03.2016 961

Bu hafta kapsamında A blok girişine Fen Bilimleri öğretmeni Süheyla KIRLIOĞLU tarafından pamo ve Aziz SANCAR köşesi hazırlandı. Ayrıca labaratuvar 5,6,7, ve 8. sınıflara tenefüslerde açıldı. Süheyla KIRLIOĞLU gözetiminde nişasta, yumurta, renk cümbüşü, balondan şiş geçirme ve çeşitli balon deneyleri izlediler ve hem de kendileri de yaparak eğlendiler. Mikroskop ta soğan zarını ve küf mantarını incelediler. Ayrıca hafta boyunca öğrenciler labaratuvar önlüklerini giyip ellerinde mercekle bahçede inceleme yaptılar. Fen Bilimleri öğretmeni Funda MANTAR "Geleceğin Teknolojisi" adlı slaytı tüm sınıflara izletti. Deney , Bilim ve Fen kokan bir hafta geçirdik. Ders öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.